Üres Kosár
Kosárnézet

BiOrganik Tamari Szójaszósz, 250 ml

1.950 Ft
Még nincs értékelve
Bio szójaszósz
Összetevők: víz, szójabab*, só (10-12%)
*= Ellenőrzött Ökológiai Gazdálkodásból

Származási hely: USA
Forgalmazza: BiOrganik Online Kft.

Készletinformáció

Raktáron

A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése: felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljes értékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítésre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló sóhelyettesítő és ételízesítő.

Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.

Felhasználása: ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez.

Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 235 KJ / 56 Kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből:
- telített zsírsavak: - g
Szénhidrát: 6 g
- amelyből cukor: 6 g
Rost: 0 g
Fehérje: 10 g
Só: 12 g

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).

A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljesértékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítsre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő.
Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.

 

Felhasználása: ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 235 KJ / 56 Kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből:
- telített zsírsavak: - g
Szénhidrát: 6 g
- amelyből cukor: 6 g
Rost: 0 g
Fehérje: 10 g
Só: 12 g

 

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).

- See more at: http://biorganik.hu/index.php/component/virtuemart/view/productdetails/virtuemart_product_id/111/virtuemart_category_id/39#sthash.Glyk2F9v.dpuf

A japán "tamari" szó a "tamaru" szóból származik, aminek jelentése felhalmozódik. Eredetileg ez az a folyadék, amit a teljesértékű szójababból gyűjtenek össze a miso (lágy, sós ízű pép, ételízesítsre használják) előállítása során. A fő különbség a tamari és a shoyu között, hogy a tamari nem tartalmaz búzát. A tamari kiváló só helyettesítő és ételízesítő.
Ma, modern technológiákkal a következőképpen készül: a szójababot hőkezelik, összetörik, elkeverik, majd só és víz hozzáadása mellett fermentációs kultúrákkal oltják be. A tartályokban 6 hónapig érlelődik a készítmény, mielőtt lefejnék, pasztörizálnák és kiszerelnék.

 

Felhasználása: ideális saláták ízesítésére, levesek, szószok, tészták, zöldségek fűszerezéséhez.

 

Tápanyagtartalom (100 g-ban):
Energiaérték: 235 KJ / 56 Kcal
Zsír: 0,0 g
amelyből:
- telített zsírsavak: - g
Szénhidrát: 6 g
- amelyből cukor: 6 g
Rost: 0 g
Fehérje: 10 g
Só: 12 g

 

Referencia beviteli érték egy átlagos felnőtt számára (8 400 kJ/2 000 kcal).

- See more at: http://biorganik.hu/index.php/component/virtuemart/view/productdetails/virtuemart_product_id/111/virtuemart_category_id/39#sthash.Glyk2F9v.dpuf

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk működéséhez "süti"-ket használ.

A sütik segítenek a webáruház működésében, illetve javítják a felhasználói élményt. További információ

Rendben

Kapcsolat

Digital River Kft.
Budapest, Eper u. 39. I/3.
1112 - Hungary

Telefon: 06-1-611-8248
E-mail: info [kukac] happygreen.hu