Üres
Kosárnézet

Szállítási díjaink

 

12000 Ft feletti rendelés esetén

Országszerte ingyenes szállítás!

 

FoxPost csomagautomata

 

6000 Ft feletti rendelés esetén

Budapestre 0 Ft
Vidékre 990 Ft
Pick Pack Pont 490 Ft
Webox 290 Ft
FoxPost 490 Ft

 

Webox csomagautomata

 

6000 Ft alatti rendelés esetén

Budapestre 490 Ft
Vidékre 1390 Ft
Pick Pack Pont 990 Ft
Webox 590 Ft
FoxPost 490 Ft

 

Pick-Pack Pont

 

 

Árösszehasonlító oldalak

Termékeinket megtalálod az

és az

oldalain is.

FoxPost csomag-automata

 

1. Mi az a FoxPost?

A FoxPost egy innovatív csomag átadó/átvevő rendszer. Az általad kiválasztott terminált tetszőleges időpontban használhatod csomagod átvételére vagy feladására. Nincs sorban állás, adminisztráció vagy futárra várás.

 

FoxPost csomag-automata

 

2. Miért használjam a FoxPost terminálokat?

Mert kényelmes! Te döntheted el, hogy hol és mikor veszed át vagy adod fel a csomagot. A FOXPOST automaták országszerte elérhetőek a legnépszerűbb helyeken, így biztosan megtalálod azt, amelyik neked épp útba esik.

 

3. Hogy működik a FoxPost szolgáltatás?

Ha befejezted a vásárlást, kérj FoxPost szállítási módot, és válaszd ki a számodra legmegfelelőbb terminált! Ezután elvisszük a csomagodat a kívánt terminálba, aminek minden egyes lépését követheted. Amint a csomagod megérkezett, SMS-ben és e-mailben értesítünk az egyedi nyitókódról. Ezt követően bármikor átveheted a csomagodat 72 órán belül.

 

4. Hol vannak csomagátadó terminálok?

A FoxPost terminálok országszerte bevásárlóközpontoknál, élelmiszer-áruházaknál vannak elhelyezve, hogy biztosítva legyen a biztonságos hozzáférés. Nézd meg a térképen, hol van a számodra legkényelmesebben elérhető FoxPost terminál!

 

5. Mekkora a maximálisan megengedett csomagsúly?

Egy csomag súlya maximum 25 kg lehet. Amennyiben a csomag meghaladja a megengedett 25 kg-ot, nem áll módunkban terminálba kézbesíteni.

 

6. Hogyan tudok fizetni a vásárlásomért?

Fizethetsz előre a webáruház által meghatározott módokon vagy utánvéttel a FoxPost termináloknál. Ebben az esetben a kártyaterminálon keresztül ki kell fizetned a képernyőn látható összeget. Ha ez megtörtént, kinyílik a rekesz, és átveheted a csomagod.

A FOXPOST lehetővé teszi neked, hogy villámgyorsan, ráadásul ingyen visszaküldhesd az online vásárolt terméket, ha mégsem tetszik. Ehhez csak annyit kell tenned, hogy az átvételt követő 14 napon belül elsétálsz ugyanahhoz az automatához, visszateszed a csomagot, és megadod újra az SMS­ kódod. A többi már a mi dolgunk! 

 

2016. február 10.