A kosár üres
Kosárnézet

Eskimo Kids Halolaj Tutti-frutti Ízben, 105 ml

5.460 Ft
Még nincs értékelés
Az Eskimo Kids halolaj hideg vízi, mélytengeri halak húsából készült, és a fejlődő gyermeki szervezet számára szükséges arányban tartalmazza a természetes omega-3, omega-6 és omega-9 zsírsavakat és a természetes E- és D-vitamint. Származási hely: Svédország.

Készletinformáció

Raktáron

Az Eskimo Kids egy prémium minőségű gyermek halolaj-készítmény Svédországból. 2004 óta elérhető a hazai piacon, Európában és a világ több mint 20 országában már két évtizedes múltra tekint vissza. Évente több tízezer szülő választja!

 • Kiemelkedő minőségű és hatékonyságú
 • Átlagon felüli EPA-DHA zsírsav-tartalom
 • Igazolt eredetű, vadhalászatból származó alapanyag, Friend of the Sea minősítés
 • Az egyetlen, amely már egy éves kortól adható a kicsiknek.
 • E-vitamin tartalma a napi szükséglet 100%-át, D-vitamin tartalma pedig az 50%-át fedezi.
 • Egyedüli olyan készítmény a piacon, amelyik több mint 6 hónapig nem avasodik meg.
 • Laktóz-, glutén-, tejcukormentes

Mikor javasolt a fogyasztása?

Az Eskimo Kids halolaj előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, valamint az agy- és idegsejtek működését.

 • Elősegíti az agy, az idegrendszer és a látás egészséges fejlődését.
 • Javítja gyermekünk memóriáját és koncentrációs képességét.
 • Segíti az olvasási és tanulási készség fejlődését.

Az egészségesen fejlődő idegrendszernek köszönhető a kiegyensúlyozott, nyugodt viselkedés is.

 • Pozitív hatással van hiperaktivitás, agresszivitás és más viselkedési zavarok esetén.

A halakban található omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez.

 • Segíti a gyulladásos típusú betegségek gyógyulását.
 • Csökkenti az asztmatikus és allergiás problémákat.
 • Ellenállóbbá teszi gyermekünket a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben.

Előnyösen befolyásolja a fiatalon kialakuló bőrbetegségek gyógyulását.

 • Ekcéma, pszoriázis, és atópiás dermatitisz megelőzéséhez és kezeléséhez

Az Eskimo Kids gyerekeknek készült étrend-kiegészítő halolaj készítmény. 1 éves kortól 12 éves korig adható.

Omega-3 tartalom: 1 üveg halolaj = kb. 3 kg tengeri hal

Összetétel:

Egy teáskanál Eskimo Kids (5 ml / napi mennyiség) esetén:

eskimokids osszetetel 2015 o3w

Természetes halolaj: omega-3 EPA és DHA, omega-6, természetes repceolaj, természetes D- és E-vitamin, természetes aromák, antioxidánsok: lecitin, aszkorbil-palmitát (A C-vitamin egyik zsírban oldódó változata, amely a legtöbb gyümölcsben és zöldségfélében előfordul).

A termék laktóz-, tejcukor-, tejszármazék- és gluténmentes, továbbá lisztérzékenyek is szedhetik!

Mennyi a javasolt napi adagja a gyerekkészítménynek?

Az Eskimo Kids napi adagja gyermekeknek 2,5 ml - 5 ml (1 teáskanál), amelyben 5 mikrogramm D-vitamin van, és ez 200 NE-nek felel meg (NE=Nemzetközi Egység). Ez fedezi a gyermekek D-vitamin szükségletének 50%-át.

Mennyi hatóanyag van 1 kanál Eskimo Kids halolajban?

Egy kávéskanál Eskimo Kids (2,5 ml / napi mennyiség) 205 mg EPA-t, 140 mg DHA-t, 3,35 mg E-vitamint és 2,5 mcg (mikrogramm) D-vitamint és repceolajat tartalmaz. A napi maximum egy teáskanál Eskimo Kids (5 ml / napi mennyiség) 460 mg EPA-t, 280 mg DHA-t, 6,7 mg E-vitamint és 5 mcg (mikrogramm) D-vitamint és repceolajat tartalmaz.

Gyártó:  Bringwell - Cardinova AB, Svédország

Miért biztonságos az Eskimo Kids?

Egy gyerekkészítménynél különösen fontos, hogy ne tartalmazzon környezeti szennyeződéseket.

Az Eskimo Kids halolaj biztonságos, mert az egészségünkre káros, rákkeltő anyagoktól garantáltan megtisztított. Napjainkban tengereink és folyóink komolyan szennyezettek mezőgazdasági és ipari vegyszerekkel, valamint nehézfémekkel és rákkeltő anyagokkal (DDT, HCB, PCB, higany, ólom, dioxinok, stb.), amelyek a táplálkozási láncon keresztül a halak húsába is bekerülhetnek. Ebből kifolyólag a halolaj készítmények is tartalmazhatnak egészségre káros anyagokat.

A svéd gyártó az előállítás során vizsgálja a halolaj tisztaságát, és amennyiben egészségre káros anyagot talál, azt eltávolítja. A Svédországban gyártott Eskimo termékcsalád több évtizedes tudományos kutatómunka eredménye. Az Eskimo halolaj 20 éve megbízható szereplője a piacnak, csak a gyerek készítmény pozitív hatásaival nem kevesebb, mint 17 klinikai tanulmány foglalkozott, több mint 100 tudományos publikációban!

Az Eskimo halolaj eddig minden alkalommal a legjobb tisztasági teszteredményt érte el a halolajak között a nemzetközi összehasonlítások alkalmával!

Miért olyan fontos fejlődésben lévő gyermekünk számára az omega-3?

Az omega-3 sejtjeink alkotóeleme, egy „jó” zsír, amit a vitaminokhoz hasonlóan szervezetünk nem tud előállítani. A halolajban található omega-3 előnyösen befolyásolja a szem látóhártya, az agy- és idegsejtek fejlődését, ezáltal könnyebbé válik az olvasás, javul gyermekünk memóriája, koncentrációs és problémamegoldó képessége! Így magabiztosabbá válik, és a mindennapok kihívásaival könnyebben birkózik meg.

Dr. Csobai Ildikó szemész főorvos és Gál Judit diszlexia szakértő tanárnő évek óta használják az Eskimo termékeket diszlexiások gyógyításában.

Véleményük a következő: "Saját praxisunkban több mint 3 éve nagyon jó eredménnyel alkalmazzuk az Eskimo halolaj termékcsaládot. Az Eskimo-3 halolaj kapszulát és olajat a 14 éven felüli pácienseknél, míg az Eskimo Kids halolajat a 14 éven aluli gyerekeknél.

A halolaj kiválasztásánál arra kell odafigyelnünk, hogy amennyiben nem megfelelő minőségű halolajat fogyasztunk, például, ha egy adag nem tartalmazza a kellő mennyiségű, összetételű, tisztaságú és stabilitású telítetlen zsírsavakat, akkor hiába várjuk a hatást.

Pácienseinknek kérdéseket tettünk fel azzal kapcsolatosan, hogy milyen tapasztalataik voltak a halolaj szedését követően. A válaszadók 1-3 hónap után érezték állapotuk javulását: nőtt a gyerekek/felnőttek figyelme, koncentráló képessége. Hosszabb ideig tudnak tanulni, dolgozni, nem fáradnak el olyan hamar, mint a halolaj szedése, illetve a szemüveg hordása előtt. Magánéletükben is kiegyensúlyozottabbak, a hangulati változásaik csökkentek. Mivel kevésbé érzékenyek, jobban tolerálják a környezetükben élőket, könnyebben alkalmazkodnak a gyors változásokhoz is. Mindezeknek köszönhetően nőtt az önbizalmuk, a munkához, kapcsolataikhoz való hozzáállásuk. Mellékhatásról nem számoltak be."

Az egészségesen fejlődő idegrendszer nyugodt, kiegyensúlyozott és agressziómentes viselkedést eredményez. Továbbá az omega-3 nélkülözhetetlen az immunrendszer normális működéséhez is. Az egészséges immunrendszernek köszönhetően gyermekünk szervezete ellenállóbbá válik a megfázással, influenzával és egyéb fertőző megbetegedésekkel szemben. Ennek eredménye a kevesebb bölcsődei, óvodai illetve iskolai hiányzás. Az omega-3 tartós hiánya számos betegség forrása lehet!

Stabil és természetes?

Mitől "természetes" az Eskimo halolaj?

  • Az Eskimo halolajat préseléssel nyerik ki a halak húsából, és az előállítás folyamán semmilyen szintetikus anyagot vagy savat nem használnak fel megőrizve ezzel az értékes természetes antioxidánsokat is.
  • Fogyasztása során nem kell semmilyen mellékhatással számolnunk, mivel kiemelkedő stabilitásának köszönhetően nem okoz lipid peroxidációt (testen belüli avasodás).
  • Az omega-3 EPA és DHA két alapvető tulajdonsággal rendelkezik. Egyrészt, ezek a zsírsavak fontos pozitív hatással vannak szervezetünkre. Másrészt, ha nincsenek körülvéve a megfelelő antioxidánsokkal, avasodási folyamatokat indíthatnak el a szervezetben és mellékhatásokat is okozhatnak.

Mitől "stabil" az Eskimo halolaj?

 • Az omega-3 zsírsav nagyon könnyen és gyorsan megavasodik, oxidálódik. A megavasodott halolaj elveszíti a szervezetre gyakorolt jótékony hatásainak nagy részét, és akár mellékhatásokat is okozhat.
 • A stabilitás azt mutatja, hogy a készítmény szobahőmérsékleten, szabad levegőn mikor avasodik meg. Az a halolaj, amelyik legalább 30 napig nem avasodik meg, stabilnak mondható.
 • Az Eskimo Kids kiemelkedő hatékonysága többek között a stabilitásának köszönhető, mivel nyitott állapotban több mint 6 hónapig nem avasodik meg! A nagyfokú stabilitást a svéd gyártó egy speciális antioxidáns keverék - a Pufanox - hozzáadásával éri el.
 • Az Eskimo termékek eddig minden alkalommal a legjobb stabilitási eredményt érték el a halolajak között a nemzetközi összehasonló tesztek alkalmával!

Vélemények

Még senki sem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk működéséhez "süti"-ket használ.

A sütik segítenek a webáruház működésében, illetve javítják a felhasználói élményt. További információ

Rendben

Kapcsolat

Digital River Kft.
Budapest, Eper u. 39. I/3.
1112 - Hungary

Telefon: 06-1-611-8248
E-mail: info [kukac] happygreen.hu