A kosár üres
Kosárnézet

Kedves Megrendelőink!

A Happy Green Online Bioboltnál kiemelten fontosnak tartjuk az új (COVID-19) koronavírus elleni védekezést. Miután a WHO világjárvánnyá nyilvánította a vírus okozta fertőzést, folyamatosan figyelemmel kísérjük a fejleményeket és gondoskodunk a szükséges óvintézkedésekről.

A helyiséget, ahol a csomagok összekészítése történik, folyamatosan takarítjuk, fertőtlenítjük. A légteret, a csomagoláshoz használt eszközöket szintén fertőtlenítjük gyakori kézmosás és kézfertőtlenítő használata mellett.

A személyes átvételi lehetőséget meghatározatlan ideig szüneteltetjük.

A megnövekedett igények ellenére is igyekszünk biztosítani a kiszállítások folyamatosságát. Mivel bizonyos termékek (élelmiszerek, tisztító- és fertőtlenítőszerek) elérhetősége rajtunk kívül álló okokból jelenleg korlátozott, a megrendelt termékek kiszállítása a megszokottnál több napot is igénybe vehet, ehhez kérjük türelmeteket. Amennyiben megrendelésedet nem tudjuk teljesíteni, e-mailben vagy telefonon tájékoztatni fogunk a hiányzó termékekről, illetve más hasonló termékekkel való esetleges helyettesítésükről.

A kormány 2020. március 11-én veszélyhelyzetet hirdetett ki Magyarország egész területére (40/2020. (III. 11.) Korm. rendelet). Erre való tekintettel a kormány számos rendkívüli intézkedést fogadott el, aminek keretében szállításra vonatkozó korlátozás nem került bevezetésre. Az online rendelés és kiszállítás, az automatás átvétel továbbra is az egyik legbiztonságosabb árubeszerzési és kézbesítési mód fertőzésveszély esetén is.

FoxPost csomag-automata

A Foxpost tájékoztatása szerint a csomagkézbesítést folyamatosan garantálják. Jelenlegi tudásunk szerint a postai szolgáltatások, különös tekintettel a csomagokra, alacsony fertőzésveszélyt jelentenek. Minden automatájuk nyitva és elérhető kora reggeltől késő estig, tehát a Foxpost automaták nem állnak korlátozás alatt.

  • A csomagautomaták felületeit naponta alkoholos tisztítószerrel tisztítják, minden futár rendelkezik a megfelelő fertőtlenítőszerrel.
  • Az automatás átvétel továbbra is emberi érintkezés mentes így az esetleges fertőzésveszély kockázata minimális.
  • A futárok kesztyűben és szájmaszkban dolgoznak.
  • Távolságtartás: a futárok más emberekkel történő érintkezését minimálisra csökkentették.
  • Autóik rakterét szintén minden nap fertőtlenítik.
  • Raktárosaik és futárjaik elkülönített zónákban dolgoznak, így itt sem kerülnek kontaktusba egymással.
  • Az ügyfélszolgálatos kollégák home office-ból fogadják a bejövő hívásokat.

A Sprinter Futárszolgálat (Pick Pack Pont) az alábbi prevenciós intézkedéseket fogalmazta meg az alvállalkozói partnerei, futárai és a munkavállalói számára:

  • Központi telephelyük több pontján kézfertőtlenítőket helyeztek ki, emellett a futároknak saját kézfertőtlenítőt is biztosítottak.
  • A futárok minden kézbesítésnél saját tollat használnak, és arra kérték őket, hogy a címzettnek ne adják át a tollat aláírásra. A címzett saját tollal írhatja alá a csomag átvételét igazoló dokumentumot.
  • A Sprinter minden munkavállalóját arra kérte, hogyha bármilyen tünet megjelenését észlelik, maradjanak otthon és azonnal forduljanak orvoshoz.

További információkat a koronavirus.gov.hu weboldalon találtok, valamint a www.sprinter.hu/hirek oldalon.

Bízunk abban, hogy – a megfelelő óvintézkedések betartása mellett – a helyzet hamarosan normalizálódik, és visszatér az élet a megszokott kerékvágásba. Ám addig is kérünk titeket, hogy ha megtehetitek, maradjatok otthon, hiszen ez a vírus terjedésének, lelassításának legbiztosabb módja. Köszönjük az egészségügyi dolgozók áldozatos munkáját, és hálásak vagyunk mindenkinek (rendőrnek, futárnak, bolti eladónak…), aki továbbra is végzi a munkáját értünk!

Vigyázzatok egymásra és szeretteitekre!

Köszönjük a megértéseteket és a türelmeteket!

A Happy Green Online Biobolt csapata

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk működéséhez "süti"-ket használ.

A sütik segítenek a webáruház működésében, illetve javítják a felhasználói élményt. További információ

Rendben

Kapcsolat

Digital River Kft.
Budapest, Eper u. 39. I/3.
1112 - Hungary

Telefon: 06-1-611-8248
E-mail: info [kukac] happygreen.hu