Készletinformáció
RaktáronÖsszetevők: paradicsompor, só, tápióka-keményítő, édesítőszer (eritrit), paprika, zeller, fokhagyma, hagyma, petrezselyem, bazsalikom, oregánó, snidling, rozmaring, szegfűbors
Bolognai recept:
Hozzávalók (4-5 adaghoz): 800 g darált hús, 1 ek olaj, 80 g Szafi Reform bolognai alap, 4 dl víz, 1 dl natúr paradicsomsűrítmény
Elkészítés:
A darált húst a forró olajon megpirítjuk. Közben a bolognai port kikeverjük a vízzel és paradicsomsűrítménnyel. Végül a húsra öntjük a vízben és paradicsomsűrítményben elkevert alapport, és folyamatos kevergetés mellett közepes lángon újra forrástól számított 2 percig főzzük. Diéta szerinti főtt tésztával tálaljuk.
Tipp: Vegetáriánusok, vegánok a húst helyettesíthetik pl. padlizsánnal.
A termék szezámmagot, mustármagot, zellert, dióféléket, szulfitokat tartalmazhat!
A szósz alap 100 g energiatartalmából 87 kJ / 22 kcal energia származik élelmi rostokból. A szósz alap 100 g szénhidrát-tartalmából 14,1 gramm eritrit. Ennek a poliolnak nulla a kalóriatartalma, és a felszívódó szénhidráttartalma. Hozzáadott cukrot nem tartalmaz. Természetes módon előforduló cukrokat tartalmaz. |
Mindent megteszünk annak érdekében, hogy a termékinformációk pontosak legyenek, azonban az élelmiszertermékek folyamatosan változnak, így az összetevők, a tápanyagértékek, a dietetikai és allergén összetevők is. Minden esetben olvassa el a terméken található címkét és ne hagyatkozzon kizárólag azon információkra, amelyek a weboldalon találhatóak. Annak ellenére, hogy a termékinformációk rendszeresen frissítésre kerülnek, cégünk nem vállal felelősséget semmilyen helytelen információért, amely azonban az Ön jogait semmilyen módon nem érinti. A jelen információ kizárólag személyes felhasználásra szolgál, és azt nem lehet semmilyen módon, a cégünk előzetes írásbeli hozzájárulása nélkül, vagy megfelelő tudomásulvétele nélkül felhasználni.