Üres Kosár
Kosárnézet

Helan Cuor di Petali Infinita Női Rózsa Bio Eau de Parfum, 50 ml

16.990 Ft
Még nincs értékelve
INFINITA – Végtelen tavasz a léleknek a rózsa érzékiségével.

Rózsa termékcsaládunk első tagja.

Származási hely: Olaszország

Készletinformáció

Raktáron

A reggel a lélek számára az örök tavasz jelképe. Nagyon korán indul, világos, a harmat a gazdája, amely ténylegesen kiszabadítja, kíséri a virágos alapjegyet és az azt kiegészítő citrusos, gyümölcsös jegyeket.

Csillogó kezdet, ahol a rózsaszín grapefruit, a feketeribizli és a rebarbara élénk citrusos és gyümölcsös jegyeit a rózsaszín bors energizáló és fűszeres esszenciája fokozza.

A ragyogó virágos csokrot jázmin és az ylang-ylang határozza meg.  Ennek az illatnak a szívét a damaszkuszi rózsa szirmainak ragyogó diadala ékesíti. Az alapjegyeket meghatározza a púderesség elragadó pézsmás árnyalatai.

A termékcsalád további illatai az ICONICA – ikonikus és az INATTESA – várakozás.

A három illat a rózsa napszakaszainak illatjegyeit képviseli.

Az Infinita a reggeli harmatos, erősen virágos illat. Az Iconica a délben csúcspontjára érő érzékiség illata és az Inattesa az alkonyat karakteres, meglepő és szenvedélyes illata.

Próbáld ki Rózsa-termékcsaládunk többi tagját is!

HELAN FORMULA
MIKROBIOLÓGIAILAG TESZTELT
PARABÉN- ÉS FENOXIETAN-MENTES
EDTA- ÉS PEG-MENTES
PÁLMAOLAJMENTES

 

 

A Helan bioparfümök nőknek a nőiesség, vagányság, romantika jegyeit hordozzák magukban.

A HELAN név egy szóösszetételből származó betűszó: a HELios (nap) és az ANimus (lélek) szavakból. Napsütötte lélek, nap-lélek tehát, amellyel azt kívántuk kifejezni, hogy szellemiségünkben is ugyanazt a tisztaságot, világosságot és átláthatóságot, ugyanazt a melegséget és energiát kívánjuk magunkévá tenni, amely az élet forrását, a Napot jellemzi.

A HELAN Cosmesi di Laboritorio S.r.l. 1976-ban alakult olasz családi vállalkozásként. A HELAN kezdetben apró natúrkozmetikai laboratóriumként és manufaktúraként működött Genovában. Termékeiket a tulajdonos, Elisa Bottini Massa gyógyszerész által összeállított receptek szerint állították elő. Elisa gyógyszerészeti diplomája megszerzését követően hosszú évekig az olasz állami kozmetológiai ellenőrző laboratóriumban dolgozott. A növények és kivonataik jótékony hatásába vetett megingathatatlan hite vezette el ahhoz, hogy növényi kivonatokból, esszenciális olajokból és többek közt mézből megalkotta első termékeit, amelyek magas növényi hatóanyag tartalmuknak és a bőrrel rokon összetevőiknek köszönhetően egészséges szépséggel ajándékoznak meg minden felhasználót, jótékony hatásúak és ráadásul környezetbarát lebomlásúak. Termékeinek minőségével, megingathatatlan szakmai kitartásával és tudásával néhány év alatt elnyerte a vásárlók, a felhasználók tetszését, fokozatosan szélesítve termékeinek körét és a gyártási kapacitást.  A HELAN mára már világszerte ismert natúrkozmetikai termékei révén, Olaszországon kívül Európában, az USA-ban és a Távol-Keleten is egyre nő termékeinek ismertsége és elismertsége. 

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk működéséhez "süti"-ket használ.

A sütik segítenek a webáruház működésében, illetve javítják a felhasználói élményt. További információ

Rendben

Kapcsolat

Digital River Kft.
Budapest, Eper u. 39. I/3.
1112 - Hungary

Telefon: 06-1-611-8248
E-mail: info [kukac] happygreen.hu