Üres Kosár
Kosárnézet

Lucart Grazie Natural Kétrétegű Öko Szalvéta, 40 db

280 Ft
Még nincs értékelve
Ecolabel minősítésű, extra puha szalvéta.

A Grazie Natural termékcsalád papírtermékei öko technológiával, tetra pak dobozok felhasználásával készülnek. 100%-ban újrahasznosított papírok, előállításukhoz nem vágtak ki fákat.

Származási hely: Olaszország

Készletinformáció

Raktáron

A cellulóz rostokon kívül az üdítős dobozok műanyagot és alumíniumot is tartalmaznak: a Lucart Group innovatív technológiájának köszönhetően ezeket az anyagokat nem dobják ki, hanem más gyártási folyamatokban felhasználják.

A Lucart Professional EcoNatural termékeinek gyártásához nincs szükség fák kivágására, hiszen a Lucart Group olyan anyagokat hasznosít újra, amelyek másképpen a szeméttelepen végeznék.
Ebben az a mechanikai folyamat is szerepet játszik, amely az üdítős dobozokban lévő cellulóz rostokat, műanyagot és alumíniumot az emberre és környezetre káros anyagok felhasználása nélkül választja el egymástól.

A papír anyagára jellemző világos, Havanna barna szín az üdítős dobozokban található fehérítetlen cellulóz rostoknak köszönhető, így az megőrzi a fa természetes színét.
A Lucart Group által megbízott piackutatási eredmények szerint a fogyasztók ökológiai értékeik és esztétikus megjelenéseik miatt választják az Lucart Professional EcoNatural termékeket.

Vélemények

Még senki nem nyilvánított véleményt erről a termékről.

Tájékoztatjuk, hogy oldalunk működéséhez "süti"-ket használ.

A sütik segítenek a webáruház működésében, illetve javítják a felhasználói élményt. További információ

Rendben

Kapcsolat

Digital River Kft.
Budapest, Eper u. 39. I/3.
1112 - Hungary

Telefon: 06-1-611-8248
E-mail: info [kukac] happygreen.hu